影音先锋制服丝袜_欧美 国产 日本_亚洲欧美综合自拍_亚洲最大成人在线观看_成人一区二区三_色呦呦网站入口_亚洲欧美高清在线_黄页网站在线看_一卡二卡在线观看_在线观看免费黄网站

精英家教網 > 高中英語 > 題目詳情
I once worked in a charter school(特許公立學校).There students with serious problems were put in ___ .So when the year ended in May,only ____students sitting in the classes had been there since the doors____ in August.
Chad was one of them.He started out in my first semester ___ class.He had taken the course twice already ____ earning a credit(學分),which was ____ at the school.He was too excited at times but fairly bright,and he never ____ a day of school during the first  semester.Chad earned credit for first semester Spanish and moved on to the second.
I noticed a huge ____ in him when he returned from Christmas vacation.He was quieter and worked harder.I was ____ by his big improvement.Towards the end of the spring semester,Chad missed several weeks of school.When he returned.He told me he was soon being sent to “year­round school”.
I ____ the “year­round school” was prison.I was _____ to learn that he had broken into someone's house.____ I wanted to give him an award,some teachers said,“You should give the award to someone else.” I considered it.____ in the end I decided to ____ Chad only on what he had done in my class.
Chad's sentencing had been delayed, and he ____ to school that day.He ___ reacted when I gave him an award for Most Improved.He hugged me ____ and said,“Thank you.Now I have___to show my mom.”
Chad didn't finish second semester Spanish,and he never got ____ for the course.But I'd like to think that ____ made a difference in his life.
小題1:
A.seaB.townC.villageD.prison
小題2:
A.a fewB.manyC.plenty ofD.few
小題3:
A.startedB.closedC.openedD.broke
小題4:
A.EnglishB.ChineseC.SpanishD.Japanese
小題5:
A.withB.withoutC.onD.for
小題6:
A.specialB.usualC.averageD.common
小題7:
A.ignoredB.missedC.spentD.wasted
小題8:
A.changeB.fearC.troubleD.concern
小題9:
A.confirmedB.puzzledC.preventedD.impressed
小題10:
A.inventedB.recognizedC.discoveredD.realized
小題11:
A.shockedB.pleasedC.frightenedD.terrified
小題12:
A.BeforeB.UntilC.UnlessD.When
小題13:
A.ThenB.ButC.ThusD.Even
小題14:
A.rewardB.determineC.judgeD.defend
小題15:
A.made itB.got itC.went itD.caught it
小題16:
A.excitedlyB.slowlyC.normallyD.hardly
小題17:
A.looselyB.tightlyC.unwillinglyD.narrowly
小題18:
A.everythingB.anythingC.somethingD.nothing
小題19:
A.creditB.honourC.supportD.bond
小題20:
A.incidentB.awardC.sentenceD.hug

小題1:D
小題2:A
小題3:C
小題4:C
小題5:B
小題6:D
小題7:B
小題8:A
小題9:D
小題10:C
小題11:A
小題12:D
小題13:B
小題14:C
小題15:A
小題16:D
小題17:B
小題18:C
小題19:A
小題20:B

小題1:答案 D [由下文中的the year­round school was prison可知,一些有嚴重問題的學生會被送進監獄。]
小題2:答案 A [因為有學生被送進監獄,所以到學期結束的時候,只有很少的學生待在班級里。]
小題3:答案 C [由上文中的 ended in May 可知,學校在8月開學。因為句子的主語是the doors,故選C。]
小題4:答案 C [由下文中的for first semester Spanish'可知,Chad選的是西班牙語課。]
小題5:答案 B [由語境可知,Chad已經上了兩次同一門課。這次又選,說明他沒有獲得西班牙語的學分。]
小題6:答案 D [由上文有些學生進了監獄可知,完不成學分的現象在特許學校是一種常見的現象。special意為“特殊的;特別的”;usual意為“通常的”;average意為“平均的”;common意為“常見的”。]
小題7:答案 B [由語境可知,Chad沒有缺課。ignore意為“忽視;忽略”;miss意為“錯過”;spend意為“花費”;waste意為“浪費”。]
小題8:答案 A [由下文中他更安靜了,學習更刻苦了可知,“我”注意到圣誕節結束后,Chad發生了巨大的變化。]
小題9:答案 D [由語境可知Chad的進步給“我”留下了深刻的印象。confirm意為“證實;批準”;puzzle意為“困惑”;prevent意為“阻止”;impress意為“使……有印象”。]
小題10:答案 C [由語境可知,“我”發現“year­round school”就是監獄。invent意為“發明”;recognize意為“認出”;discover意為“發現”;realize意為“意識到;實現”。]
小題11:答案 A [因為Chad在學校里表現很好,所以當“我”知道了Chad闖進別人的家時,“我”感到很震驚。shocked意為“震驚的”;pleased意為“高興的”;frightened意為“害怕的”;terrified意為“恐懼的”。]
小題12:答案 D [由語境可知,當“我”想把進步最快獎給Chad時,有些老師反對。]
小題13:答案 B [由語境可知,“我”經過考慮后還是決定把這個獎給Chad。這與老師們的建議相反,句意表示轉折,故選B。]
小題14:答案 C [由語境可知,“我”只想根據一個學生在校的情況評判他。reward意為“報酬;獎賞”;determine意為“決定;決心”;judge意為“判斷”;defend意為“保衛”。]
小題15:答案 A [句意:Chad的判決延期了。那天,他上學了。make it to意為 “到達某地”。]
小題16:答案 D [Chad根本就沒有預料到老師會給他一個獎。因此當“我”給他進步最快獎時,他幾乎沒有反應過來。]
小題17:答案 B [Chad非常感激“我”,于是他緊緊地擁抱了“我”。]
小題18:答案 C [句意:我現在有東西給母親看了。]
小題19:答案 A [由上文多次提到“credit”可知,此處表示Chad還是沒有拿到西班牙語的學分。]
小題20:答案 B [由上文中“我”給他頒了進步最快獎可知,“我”希望這一獎項能對他的一生有影響。]
練習冊系列答案
相關習題

科目:高中英語 來源:不詳 題型:閱讀理解

It's wonderful to go to another country, complete a volunteer project and feel that you really have a positive influence. But how can you become an international volunteer?
* Plan practically. Contact the organization a few months before leaving and find out if there are materials which are rare and hard to attain for the project. What you often consider plentiful here, such as nails or hammers, is in great need in other parts of the world.
* Do the project together, not on your own. You are a guest in the community. The most successful result is not that you build something and walk away, but that you and the community build something as a team. Share skills and build together.
* Be flexible. Not everything is going to happen as planned. Often the other country doesn't have the right tools, manpower, transportation or funds to get all the needed work done. In a word, they lack infrastructure(基礎設施).
* Contact with the people in the community. Often you will have "downtime" outside of the range of the project. Rather than retreat to the group with whom you traveled, be sure to spend time with the people of the community. Listen to the things about their lives. If you can't speak the language, smiles work wonders. And you will be surprised ― you will find a way to community.
Volunteering is a special and life-long experience for everyone involved. Be prepared that the person who may be changed most is you. It's a joyful, often careful experience which will encourage you to view yourself, your neighbors and your world quite differently.
小題1: When you volunteer to join in a project, you are advised to          .
A.build something and walk away
B.make good preparation in advance
C.avoid involving locals in activities
D.depend on yourself to solve problems
小題2: According to the author, volunteer will          .
A.reduce challenge in the world
B.determine the future of a volunteer
C.change a person's opinion of the world
D.benefit volunteers most in their learning
小題3: What is the passage mainly about?
A.What prepares you to become a volunteer.
B.Where volunteers are needed most in the world.
C.Why volunteering is popular with young people.
D.How volunteers develop a relationship with local people.

查看答案和解析>>

科目:高中英語 來源:不詳 題型:閱讀理解

Depression (抑郁癥) is a serious problem today.Depression causes workers to be unproductive,causing companies and countries to lose billions of dollars.One expert says that depression is like cancer because it is “widespread,costly and deadly”.Depression hits one person in five around the world.
Although people have believed depression to be a problem among the rich and educated,studies show that depression is a problem among everyone.Over any six­month period,between five to seven percent of the world’s population will be suffering from a serious depression.Suicide rates among people suffering from the disease in its extreme,or clinical form were 80 percent higher than in the population at large,and sufferers were four times more likely to have heart attacks.People who suffer from depression often have problems sleeping,getting up on time,and doing work productively.
Depression,which researchers agree has its origin in the genes,brings loss of confidence and ability to concentrate—making it impossible for employees and managers to work efficiently.
Depression is made more serious in China by Chinese’s inability to face it.Many people believe that depressed people are either weak or lazy.Besides,there is no good treatment,with few specialists available.“Most patients in China just don’t get help,”a Chinese doctor says.“In my hospital,I have to see 30 or 40 patients in a morning,just have time to say ‘Hello,how do you feel?’”
In Western countries,people are not afraid to admit that they have depression,but most do not tell it to their boss,because they fear that they will be stricken_off_the_rolls.“In my experience,aging bosses are the most willing to admit they have it.Because they feel the most secure about themselves,” an American doctor says.
Hopefully,in the near future,people around the world will be able to admit that they have depression so that they can get the right treatment.
小題1:Which of the following is true according to the passage?
A.It is widely believed that everyone may suffer from depression.
B.Depression brings great problems to its sufferers in their life and work.
C.Depression is a commonly­existing problem only in rich countries.
D.The poorer and the less educated a person is,the less he will suffer from depression.
小題2:.Compared to normal people,the depressed people are likely to be________.
A.very unconfident and often absent­minded
B.easy to avoid being hit by heart attacks
C.working efficiently and productively
D.either weak or lazy
小題3:Depression becomes more serious in China because of________.
A.the understanding of the problem
B.the lack of treatment and doctors
C.their unwillingness to tell it to their boss
D.the doctors’ careless work
小題4:What can we infer from the passage?
A.People are suffering from depression because of the shortage of specialists.
B.The aging bosses around the world dare to say they are depressed.
C.More and more patients will turn to specialists for help.
D.Western people are braver than Chinese people.
小題5:What does the underlined words in the 5th paragraph mean?
A.Hired.B.Dismissed.
C.Promoted. D.Recommended.

查看答案和解析>>

科目:高中英語 來源:不詳 題型:閱讀理解

As researchers learn more about how children's intelligence develops, they are increasingly surprised by the power of parents.The power of the school has been replaced by the home.To begin with, all the factors which are part of intelligence—the child's understanding of language,learning patterns, curiosity—are established well before the child enters school at the age of six.Study after study has shown that even after school begins, children's achievements have been far more influenced by parents than by teachers.This is particularly true about learning that is language?related.The school rather than the home is given credit for variations in achievement in subjects such as science.
In view of their power, it's sad to see so many parents not making the most of their child's intelligence.Until recently parents had been warned by educators who asked them not to educate their children.Many teachers now realize that children cannot be educated only at school and parents are being asked to contribute both before and after the child enters school.
Parents have been particularly afraid to teach reading at home.Of course,children shouldn't be pushed to read by their parents, but educators have discovered that reading is best taught individually—and the easiest place to do this is at home.Many four?and five?year?olds who have been shown a few letters and taught their sounds will compose single words of their own with them even before they have been taught to read.
小題1:What have researchers found out about the influence of parents and the school on children's intelligence?
A.Parents have greater influence than the school.
B.The school plays a greater role than parents.
C.Parents and the school have the equal power.
D.Neither parents nor the school has any influence.
小題2:Researchers conclude that________.
A.it is with the help of the teachers that children have an understanding of
language
B.curiosity is formed after the children enter school
C.children's learning patterns are developed at the early age
D.only the school can give children the opportunity to make achievements
小題3:According to the text, in which area may school play a more important role?
A.Moral education.B.Language education.
C.Physical education.D.Science education.
小題4:Many parents fail to make the most of their children's intelligence because
________.
A.they usually push the children to read at home
B.they only teach them after they enter school
C.they teach them in a wrong way at home
D.they were told by educators not to teach their children

查看答案和解析>>

科目:高中英語 來源:不詳 題型:閱讀理解

Almost everyone has seen someone speed read.They appear to skim the text and still have read and absorbed the content.The people who have studied speed reading techniques will still read at different speeds;however they will undoubtedly beat those without experience.
The best and most efficient way to learn to read fast is to join in classes,where speed reading skills will be explained clearly.
The advantage of courses is that students will be shown several different strategies showing them to choose the ones they find easiest to understand the material they are reading.
Students should try to learn all the strategies presented during their courses as, once these are mastered,they will see a dramatic improvement in their reading rate,after which they can choose their preferred style. Students will see the benefits of speed reading as soon as the techniques are applied to their main field of study.
A traditional education builds habits in reading which a good speed reading course will  push aside,replacing with new techniques. A comprehensive course will also advise students how to become more efficient readers;hopefully this will also encourage the desire for self improvement as well as the desire to read.
Lecturers in speed reading will usually take the time to teach students the importance of  preparing the environment they work in before they read a single work­ remember reading at speed is all about increasing the speed of comprehension not just the speed of reading! The satisfaction of reading faster and with better comprehension skills cannot be ignored;the techniques of speed reading increase the enjoyment of reading.Speed reading is a skill to be encouraged in each and every generation of new readers.
小題1:What's the best title of this passage?
A.Speed Reading Is an Important Skill
B.Speed Reading Brings You Pleasure
C.Better Attend a Special Class
D.Your Reading Skill Have to Be Improved
小題2:What is the best way that readers can improve their speed reading according to the    writer's opinion?
A.To practice reading at different speeds.
B.To read fast without complete understanding.
C.To attend classes that teach speed reading.
D.To experience satisfaction by reading.
小題3: How does the writer suggest readers learn the strategies provided by the class?
A.They should choose one suitable strategy to improve speed reading.
B.They should choose the method suitable to their main field of study.
C.They must follow the instructions of their teachers.
D.They should try all of them in order to choose the suitable one.
小題4: Which of the following can be inferred from the text?
A.The aim of the reading course is only to increase the speed of reading.
B.The writer thinks little of the reading habits formed by traditional education.
C.The desire to read is the key factor to improve one's reading skill.
D.The speed reading course in designed for future generations.

查看答案和解析>>

科目:高中英語 來源:不詳 題型:閱讀理解

We sometimes think global warming or climate change is a problem very far away from our lives, and that only the government needs to worry about it. But it's hardly possible to completely stay out of it ­ scientists are now 95 percent sure that humans have been the “dominant cause” of global warming trends since the 1950s.
One of the conclusions of a report released on Sept 27 by the United Nations says that human activities have caused global temperatures to rise by 0.89 0C between 1901 and 2012. That might not seem like a lot, but the truth is that a major part of that heat has been absorbed into the oceans, which is not surprising given that they cover two thirds of Earth's surface. Also, water has a much greater capacity (容量) to absorb heat than the air does, according to The Economist. 
While many greenhouse gases occur naturally and are needed to keep the Earth warm enough to support life, humans' use of fossil fuels is the main source of excess (多余的) greenhouse gases. According to CNN, by driving cars, using electricity produced by burning coal and oil or heating our homes with coal or natural gas, we release a large amount of greenhouse gases into the atmosphere.
Your body can barely feel a difference of 0.89 0C, but the Earth's ecosystems are so sensitive that even small changes can disturb them. It often starts with the smallest creatures at the bottom of the food chain, eventually affecting bigger animals, many of which could end up becoming extinct.
Global warming is also linked to an increase in extreme weather. A larger amount of carbon dioxide traps more energy inside the atmosphere. This changes the patterns of storms and rainfall in many regions and can lead to droughts and floods. Worse still, melting sea ice in warmer oceans is causing sea levels to rise at a speed of more than three millimeters per year, according to The Guardian, which also increases the risk of flooding.
“The report should serve as another wake­up call that our activities today have a profound impact on society, not only for us, but for many generations to come,” French Michel Jarraud, secretary­general of the World Meteorological Organization, said at a news conference.
小題1:The underlined word “dominant” in the first paragraph means “ ________”.
A.common        B.indirect
C.secondaryD.leading
小題2:Which of the following statements is TRUE according to the passage?
A.Greenhouse gases have been proven to harm merely the Earth .
B.There is little we can do to prevent global warming.
C.Global warming can increase the chances of droughts and floods.
D.The hugeness of oceans makes them better absorbers of heat than the air.
小題3:The rise in global temperatures between 1901 and 2012 ________.
A.is more harmful to smaller creatures than bigger ones
B.is not serious because most of the extra heat has been absorbed by the oceans
C.has made the Earth's ecosystems more sensitive to changes
D.is likely to cause many species to become extinct
小題4:What is Michel Jarraud's attitude toward the report released by the UN?
A.Negative.B.Supportive.
C.Doubtful.D.Uninterested.

查看答案和解析>>

科目:高中英語 來源:不詳 題型:閱讀理解

The first robot rover to land on the Moon in nearly 40 years, China's Jade Rabbit, has begun sending back photos, with shots of its lunar lander(登月飛行器). Jade Rabbit rolled down a ramp lowered by the lander and on to the volcanic plain known as Sinus Iridum at 04:35 Beijing time on Saturday (20:35 GMT).It moved to a spot a few metres away, its historic short journey recorded by the lander. On Sunday evening the two machines began photographing each other. A Chinese flag is clearly visible on the Jade Rabbit as it stands deployed on the Moon's surface.

Ma Xingrui, chief mander of China's lunar programme, declared the mission (任務)a “plete success”. The first soft landing on the Moon since 1976 is the latest step in China's ambitious space programme, says BBC science reporter Paul Rincon.
The lander will operate there for a year, while the rover is expected to work for some three months. The Chang'e­3 mission landed some 12 days after being launched atop a Chinese­developed Long March 3B rocket from Xichang in the country's south. The official Xinhua news service reported that the lander began its descent(下降)on Saturday just after 13:00 GMT, touching down in Sinus Iridum (the Bay of Rainbows) 11 minutes later. “I was lucky enough to see a prototype rover(原型月球車) in Shanghai a few years ago ­ it's a wonderful technological achievement to have landed,” Prof Andrew Coates, from UCL's Mullard Space Science Laboratory, told BBC News.
Chang'e­3 is the third unmanned rover mission to touch down on the lunar surface, and the first to go there in more than 40 years. The last was an 840kg (1,900lb) Soviet vehicle known as Lunokhod­2, which was kept warm by polonium(釙)­210. But the six­wheeled Chinese vehicle carries a more sophisticated payload(復雜的有效負荷), including ground­penetrating radar which will gather measurements of the lunar soil and crust.
小題1:What does the text mainly talk about?
A.China's space and aeronautics industry develops quickly.
B.The importance of China's space and aeronautics industry.
C.China's Jade Rabbit Moon rover sends back first photos.
D.Chang'e­3 is the third unmanned rover mission to touch down on the lunar surface.
小題2:After ________ years' hard and scientific work, the first soft landing on the Moon has made such great progress.
A.nearly 40B.37
C.64D.more than 40
小題3:The purpose that the Chinese moon rover has visited the moon is to ________.
A.do some research about the moon
B.be the first settler on the moon
C.to plant the Chinese flag onto the moon
D.send a lovely jade rabbit onto the moon
小題4:From the text, we know that the lander began its descent on Saturday just after ________ Beijing time.
A.13:00B.20:00
C.22:00D.21:00

查看答案和解析>>

科目:高中英語 來源:不詳 題型:閱讀理解

DNA left at a crime scene could be used in the future to build up a picture of an offender’s face, it was revealed tonight.
A first step towards genetic mugshots has been taken by researchers in the US who link specific DNA markers with face shape. To identify the genes, they focused on known mutations(突變) that cause changes of the face and head. Normal versions of these genes were found to influence individual features. For instance, one gene affected the lips, another the shape and configuration of bones around the eyes, and a third the appearance of the mid-face and skull. In total, 20 genes had “significant effects” on facial appearance.
Lead scientist Professor Mark Shriver, from Pennsylvania State University, said: “We use DNA to match to an individual or identify an individual, but you can get so much more from DNA. Currently we can’t go from DNA to a face, or from a face to DNA, but it should be possible.” The implications are far reaching, raising the possibility of creating a data bank of facial types based on genetic markers. DNA from a crime scene could then be used to produce a rough image of the face of an offender or victim. Such genetic mugshots may be more reliable than computer-generated “e-fits” based on witnesses’ recollections. Other uses of the technique might include proving the identity of fathers in paternity cases, or visualising our remote ancestors from fossil DNA.
The scientists wrote in the online journal Public Library of Science Genetics: “Such predictive modelling could be forensically useful; for example, DNA left at crime scenes could be tested and faces predicted in order to help to narrow the pool of potential suspects. Further, our methods could be used to predict the facial features of descendants, deceased ancestors, and even extinct human species. In addition, these methods could prove to be useful diagnostic tools.” The team developed a model which first established a range of physical face shapes from people of mixed West African and European ancestry from the US, Brazil and Cape Verde. Measurements were taken of thousands of point co-ordinates on grids placed over 3D images of the faces.
Statistical methods were then used to determine the relationship between facial differences and the effects of gender, ethnic ancestry and individual gene variants.
小題1:The underlined word “mugshots” in the second paragraph most probably means _________.
A.different facesB.characteristicsC.pictures of faces D.genders
小題2:What can be inferred from the passage?
A. DNA has been used to build up a picture of an offender’s face.
B. It may be much easier to catch criminals with the help of DNA.
C. In all, 20 genes had “significant effects” on facial appearance.
D. One gene can affect more than one part of your face.
小題3:According to Professor Mark Shriver, we know_________.
A.they can merely match to an individual or identify an individual
B.there is a possibility of going from DNA to a face
C.DNA could be used to produce a rough image of an offender’s face
D.this technology is more reliable than computer-generated “e-fits”
小題4:What is the most possible title of the passage?
A.Creating a data bank of DNA
B.Recognizing the DNA of criminals
C.Predicting the location of offence using DNA
D.Building image of offender’s face from DNA

查看答案和解析>>

科目:高中英語 來源:不詳 題型:閱讀理解

Humans might be the most highly-evolved species on the planet, but most animals possess skills we can only dream of having. Imagine how much electricity we could save if we could see in the dark the way cats do. Imagine leaping from tree to tree like a monkey. Giraffes, which are otherwise calm and good-natured, sleep only 4.6 hours a day.
We realized a long, long time ago that nature provides the best blueprint for invention. We’ve borrowed canals from beavers and reflectors from cat’s eyes. Although the words “bionics”(仿生學) became popular only after the 1960s, history shows that nature has always provided ideas on solving everyday problems. Our archives(檔案) don’t go back to the time of Leonardo da Vinci and his bird-like flying machines, but we can take you to the late 19th century, where we applied those same principles for building our first practical airplanes.
To prepare for their flight at Kitty Hawk, the Wright brothers studied the movements of pigeons to figure out how they stayed high up when they were heavier than air. Their success inspired scores of successors to improve on the airplane by studying various aspects of nature. One of Orville Wright’s pupils caught and stuffed seagulls to examine their wingspan. Meanwhile, two French inventors examined spinning sycamore(梧桐) seeds in an effort to apply those same motions, reversed, to a helicopter .
Some examples are more obvious than others. The outside of the airplane designed by the Wright brothers looks like a minimalistic(簡單抽象藝術) structure. On the other hand, Barney Connett’s fish submarine actually looks like a fish.
Some bio-inspired concepts have yet to be invented. In the 1960s, the US Army commissioned several university professors to conduct research on the motor skills animals in hope of applying those same abilities to tanks. Tanks that run like horses or jump like grasshoppers(螞蚱)-sounds shocking, doesn’t it? But imagine how life would change if we could achieve that.
小題1:“Cats”, “monkeys” and “giraffes” mentioned in paragraph 1 are examples to show______.
A.they are highly-evolved species as humans
B.animals have skills that humans do not possess
C.humans can learn animals’ skills
D.they are skillful in different ways
小題2:What happened after the Wright brothers’ success?
A.People carried out a systematic study on pigeons.
B.People studied more animals and plants to develop the airplane.
C.People could fly their airplane for fun.
D.People kept their airplane at a French gallery.
小題3:Which of the following is true about the research carried out by the US Army?
A.It has cost a large sum of money.
B.It has changed our life.
C.It has improved the abilities of tanks
D.It has not succeeded yet.
小題4:What does the writer want to tell in the passage?
A.many inventions get ideas from nature.
B.Some animals possess unique skills.
C.People should protect nature.
D.Bionics is far from perfect

查看答案和解析>>

同步練習冊答案
中文字幕福利视频| 国产高清免费在线| 中文字幕人妻色偷偷久久| 久操网在线观看| 激情五月开心婷婷| 久久久国产精华液| 亚洲最新免费视频| 日批视频在线看| 日本999视频| 日本女人性视频| 亚洲怡红院在线| 五月婷婷丁香六月| 少妇人妻大乳在线视频| 亚洲の无码国产の无码步美| 国产成人无码精品久久久性色| 老司机免费视频| 一级aaaa毛片| 北条麻妃亚洲一区| 男女激情免费视频| 国产手机在线视频| 国产黄色一级网站| 乱h高h女3p含苞待放| 午夜视频在线播放| 欧美成人一区二区视频| 日本中文字幕观看| 亚洲av永久无码国产精品久久| 欧美三级午夜理伦三级| 麻豆中文字幕在线观看| 精品成人av一区二区三区| 亚洲国产中文字幕在线| 国产精品丝袜久久久久久消防器材| 青青草原成人网| 久草综合在线观看| 538国产视频| 久久综合在线观看| 欧美 日韩精品| 亚洲av鲁丝一区二区三区| av免费播放网站| 国产又大又粗又长| 香蕉视频xxx| 少妇一级淫片免费看| 波多野结衣影片| 国产欧美日韩另类| 久青草免费视频| 538任你躁在线精品免费| 男人插女人视频在线观看| 貂蝉被到爽流白浆在线观看| 精品国产午夜福利在线观看| 精品国自产在线观看| 色老头一区二区| 99精品全国免费观看| 蜜臀久久精品久久久久| 中文字幕天天干| 欧美 日韩 亚洲 一区| 国产日韩欧美在线观看视频| 在线小视频你懂的| 午夜诱惑痒痒网| 日韩在线观看视频一区| 亚洲国产av一区二区| 一区不卡在线观看| 玖玖爱视频在线| 免费在线激情视频| 男女日批视频在线观看| ijzzijzzij亚洲大全| 成人免费黄色小视频| 91精品国自产在线| 亚洲av毛片基地| 手机av免费看| 在线免费观看a级片| 黄页网站在线看| 原创真实夫妻啪啪av| 天天av天天翘| 亚洲日本在线播放| 超级砰砰砰97免费观看最新一期 | 免费观看av网站| 中文在线一区二区三区| 黄片毛片在线看| 一区二区三区午夜| 国产喷水福利在线视频| 久久亚洲精品国产| 日韩亚洲欧美一区二区| 干日本少妇视频| 999久久欧美人妻一区二区| 超级碰在线观看| 成年人看的毛片| 99re在线视频免费观看| 欧美污视频网站| av污在线观看| 国产在线观看成人| 老熟妇仑乱一区二区av| 中文字幕第315页| 99在线观看精品视频| 丁香六月天婷婷| 黄色片子免费看| 婷婷激情五月综合| 一级成人免费视频| 亚洲大尺度网站| 极品白嫩的小少妇| 成人精品999| 中文字幕综合在线观看| www.男人天堂网| 黄色三级视频片| 国产va亚洲va在线va| www插插插无码视频网站| 欧美亚洲黄色片| 一本久道中文无码字幕av| 日韩成人精品视频在线观看| 日本一区二区不卡在线| 中文字幕乱码人妻无码久久 | 波多野结衣一本一道| 国产精品一区二区三区在线免费观看 | 97超碰在线人人| 欧美一级裸体视频| 日本熟女一区二区| 88av在线视频| 动漫av在线免费观看| jizz中文字幕| 成人免费看片'免费看| 日本熟妇人妻中出| 久久99精品波多结衣一区| 91一区二区视频| 亚洲精品一区二区口爆| 日本精品一二三区| 右手影院亚洲欧美| 9色视频在线观看| 亚洲天堂av线| 91视频在线视频| 国产精品欧美性爱| 亚洲最大的黄色网址| 国产成人亚洲精品无码h在线| 欧美日韩免费一区二区| 91精品人妻一区二区三区果冻| 91人妻一区二区三区| 91麻豆精品成人一区二区| 欧美丰满熟妇bbbbbb百度| 日韩成人免费在线视频| www.久久伊人| 日韩影视一区二区三区| 国产h视频在线播放| 精品成人久久久| 日批视频免费观看| 黑人性生活视频| 黄色录像一级片| 国产伦精品一区二区三区四区视频_ | 欧美三级午夜理伦三级富婆| 中文字幕第315页| 97人妻精品一区二区三区免| 国产天堂视频在线观看| 日韩精品一区二区三| 午夜精品久久久久久久96蜜桃| 在哪里可以看毛片| 玩弄japan白嫩少妇hd| 国产精品第六页| 久久精品综合视频| 黄色片视频在线播放| 日韩中文字幕高清| 国产人妻人伦精品1国产丝袜| 777av视频| 久草视频精品在线| 四虎国产精品免费| 给我免费播放片在线观看| 一区二区三区国产好的精华液| 久久久精品视频网站| 欧美大喷水吹潮合集在线观看| 日韩av新片网| 黄瓜视频在线免费观看| 久久人人爽人人爽人人片| 尤物av无码色av无码| 国产精品久久久久久久久夜色| 青青草成人免费视频| 国产偷人视频免费| va视频在线观看| 真实国产乱子伦对白在线| 久久精品99久久久久久| www.黄色网| 干日本少妇首页| 一级黄色片在线播放| 超碰97在线资源站| 日本黄色福利视频| 亚洲成人av免费观看| 大陆极品少妇内射aaaaa| 91精品人妻一区二区三区果冻| 91免费公开视频| 1级黄色大片儿| 国产亚洲精品熟女国产成人| 亚洲一二三不卡| 99久久亚洲精品日本无码| 欧美一级免费在线观看| 亚洲 欧美 中文字幕| 天天摸日日摸狠狠添| 日韩免费一二三区| 在线视频第一页| 国产一级在线视频| 夫妇交换中文字幕| 久草精品视频在线观看| 欧美黑人欧美精品刺激| 午夜免费视频网站| 少妇特黄一区二区三区| 久草福利资源在线观看| 26uuu国产| 黑人糟蹋人妻hd中文字幕 | 成人免费播放视频| 狠狠热免费视频| 日韩女优在线视频| 亚洲综合欧美在线| 五月婷婷综合在线观看| 免费视频一二三区| 国产欧美小视频| www欧美在线| 婷婷色中文字幕| 国产孕妇孕交大片孕| 成年人午夜免费视频| 日本精品一区二区在线观看| a级免费在线观看| 亚洲奶汁xxxx哺乳期| 日本在线一二三区| 无码人妻精品一区二区中文| 在线天堂中文字幕| 欧美交换配乱吟粗大25p| www香蕉视频| 99热自拍偷拍| 国产人妖在线观看| 欧美伦理片在线观看| 天堂成人在线视频| 亚洲欧美日韩综合网| 亚洲成人黄色av| 波多野结衣爱爱| 欧美与动交zoz0z| 精品国产av 无码一区二区三区 | 男人的天堂av网| 国产成人麻豆免费观看| 国产精品久久..4399| 国产精品19p| 91九色丨porny丨肉丝| 人人妻人人澡人人爽精品欧美一区| 国产女人18毛片水18精| 日韩xxxx视频| 天堂网2014av| 国产无码精品在线播放| 公共露出暴露狂另类av| 亚洲 欧美 精品| 国产精品不卡av| 日本黄大片在线观看| 国产精品亚洲一区二区无码| 成人免费区一区二区三区| av一区二区三区免费观看| 亚洲熟妇一区二区| 欧美特黄aaaaaa| 女性女同性aⅴ免费观女性恋 | 日本xxxx免费| 一区二区三区福利视频| 看一级黄色录像| 国产麻豆91视频| 欧美日韩在线观看成人 | 丰满的少妇愉情hd高清果冻传媒| 丰满少妇一区二区三区专区| 欧美一区二区激情视频| 久久亚洲中文字幕无码| 天堂久久精品忘忧草| 日本黄色一级视频| 免费激情视频在线观看| 国产精品成人一区二区三区电影毛片| 中文字幕av久久爽| 亚洲天堂国产视频| 欧美无砖专区免费| 亚洲最大成人网站| 欧美 中文字幕| 免费av网站在线| av在线无限看| 国产日产欧美一区二区| 久久精品国产亚洲av麻豆| 青青青国产在线| aaaaaa亚洲| 国产精品无码乱伦| 一二三不卡视频| 日本xxxxwww| 一区二区视频网| 国产在线观看免费av| 欧美激情国产精品日韩| 高h视频免费观看| 日本高清www| 中文字幕无码毛片免费看| 中文字幕在线观看免费| 中文字幕天天干| 超碰10000| 国产福利短视频| 成人免费视频国产| 亚洲图片小说视频| 日本三级理论片| 亚洲三级在线观看视频| 99在线精品免费视频| 日本老熟俱乐部h0930| 欧美做受喷浆在线观看| a级片在线免费看| 亚洲另类欧美日韩| 欧美日韩成人免费观看| 国产精品人人妻人人爽人人牛| 强开小嫩苞一区二区三区网站 | 日本女人黄色片| 国产成人毛毛毛片| 亚洲无码精品国产| 国产伦精品一区二区三区视频网站 | 无码人妻一区二区三区在线| 午夜免费福利视频| 91麻豆国产在线| 日韩黄色一级视频| 久久青青草视频| 久久久精品国产sm调教网站| 国产一区二区三区小说| 欧美日韩色视频| 三级在线观看免费大全| 欧美成人另类视频| 日韩免费成人av| 扒开伸进免费视频| 午夜精品久久久久久久99老熟妇| 在线观看毛片视频| 一区二区视频播放| 中文字幕在线观看欧美| 日韩熟女一区二区| 欧美激情黑白配| 久久久99精品| 九九九免费视频| 久久婷婷一区二区| 免费一级肉体全黄毛片| 在线一区二区不卡| 操人视频免费看| 欧美激情国产精品免费| 久久久综合久久| 黄色小视频在线免费看| 国产香蕉视频在线| 国产精品中文久久久久久| 青娱乐国产在线视频| 日本午夜精品理论片a级app发布| 精品在线免费观看视频| 日韩精品视频免费看| 亚洲永久精品在线观看| 丰满熟女人妻一区二区三| www.伊人久久| 国产一级片免费| 4438国产精品一区二区| 国产污视频网站| 一道本在线视频| 亚洲精品国产精品国| 性猛交xxxx| 亚洲欧美日韩免费| 黄色录像a级片| 肉色超薄丝袜脚交69xx图片 | 一区二区三区伦理片| 日本成人精品视频| 91传媒免费视频| 黄色免费视频大全| 九九九九九伊人| 国产农村妇女aaaaa视频| 精品国产亚洲av麻豆| 国产精品无码网站| 蜜桃视频一区二区在线观看| 美女网站色免费| 中国一级片黄色一级片黄| 人妻中文字幕一区| 懂色av蜜臀av粉嫩av永久| 国产视频九色蝌蚪| 日韩女优在线观看| 老牛影视av牛牛影视av| 国产又黄又粗视频| 欧美韩国日本在线| 久久国产视频一区| 激情av中文字幕| www.-级毛片线天内射视视| 我要看一级黄色大片| 国产乱码在线观看| 亚洲成人av免费在线观看| 国产在线无码精品| 久久久久久久久精| 六月婷婷综合网| 色老板免费视频| 中国黄色片一级| 国产高清不卡视频| 欧美自拍偷拍网| 99热一区二区| 国产av一区二区三区精品| 国产免费嫩草影院| 欧美 日韩 国产 激情| 亚洲最新av网站| 亚洲一二三精品| 狠狠干狠狠操视频| 国内老熟妇对白hdxxxx| 很污很黄的网站| 肉色超薄丝袜脚交| 色婷婷激情五月| 国产爆乳无码一区二区麻豆| 日韩精品乱码久久久久久| 亚洲日本久久久| 91专区在线观看| 在线观看av大片| 91av手机在线| 久久久久99精品成人片毛片| 欧美体内she精高潮| 成年人午夜免费视频| 在线观看免费黄色小视频| jizz18女人高潮|